11 mars 2012

Mys framför melodifestivalen

Hur såg er gårdagskväll ut? Var melodifestivalen ett givet kort? Jag har faktiskt inte sett en enda av delfinalerna, men igår när det var dags för final bestämde vi oss för att köra melodifestival-mys fullt ut. Vi njöt av en härlig ostbricka införskaffad på Örebro ost. Det tillsammans med lite kex, frukt och vin. Mums! Dessutom vann en bra låt! För första gången på många år tror jag att vi faktiskt kan ligga bra till i Europa. Vad tror ni?På ostbrickan fanns bland annat gruyère, taleggio, cambozola och chèvre rullad i aska. Vi köpte även en annan getost som var gudmoligt god, men den skrev jag naturligtvis inte upp namnet på... Typiskt mig... Det är den som ligger mellan taleggion och cambozolan. Lite fastare, men ändå mjuk och med den typiska getostsmaken. Mmmm! Måste tillbaka till ostbutiken och kolla om jag kan hitta den igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut