8 juli 2012

Lugna dagar hos familjen!

Hej hopp! Nu var det längesedan det blev ett inlägg här på bloggen! Mina dagar här uppe hos familjen flyger förbi och trots att jag har det ganska lugnt och skönt, blir det inte att jag sätter mig vid datorn när jag är hos familj och vänner och har så trevligt!

Häromdagen var jag hos pappsen som bor med sin fru och ett helt gäng hundar ute på landet. Det är så fint där! Det blev en härlig eftermiddag i solen och en mysig promenad med en av alla hundar. Det bjöds såklart även på god mat. Fläskytterfilé och champinjoner på muurikkan samt potatisgratäng och sallad. Väldigt gott!

Jag hade varken tillagat eller ätit mat som var tillagad på en muurika tidigare, men det var väldigt gott kan jag lova! Pappsen är bra duktig!

Om man spanar noggrant kan man se en hund som fastade på bild bakom salladen :)

Färdig mat! Mums!
Den självklara efterrätten en härlig sommardag!

Idag blir det födelsedagsfika hos mammsen! Imorgon fyller jag nämligen år, men vi tjuvstartar firandet idag när alla är lediga från jobb!!! Återkommer med massor av smarriga recept på bakat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut