18 september 2012

Middag med kollegorna!

Det har blivit några riktigt sena kvällar för mig nu ett tag. Ikväll har jag varit på en riktigt mysig middag med kollegor från mitt arbetslag och igår kväll var jag uppe halva natten och bakade äppelpajer inför denna afton :)

Min fina kollega som hade bjudit hem oss hade förberett både förrätt och varmrätt som vi andra bara fick sätta oss ner och njuta av. Allt var så otroligt gott! Tusen tack! Och tack till er andra för en mycket rolig kväll med många skratt!

Förrätten bestod av rödbetor med gratinerad chèvre och rostade pinjenötter på salladsbädd. Riktigt, riktigt smarrigt!

En alternativ förrätt för allergiker var sparris med parmesan och rostade pinjenötter. 

Varmrätten var superdupergod. Parmainlindad kyckling i balsamsås. Receptet kommer ifrån arla.se och det hittar ni här! 


Återkommer med mitt bidrag till middagen, självklart efterrätten :) Nu är det snart dags för sängen, är så himla trött och imorgon väntar ännu en sen kväll med föräldramöte på skolan... Sov så gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut