18 januari 2013

Pasta med tomater, avokado och egen pesto

God fredag! Oj, så härligt med två lediga dagar framför sig! Till skillnad från förra helgens slit med hemtenta blir det så mycket avkoppling och njutning som möjligt i helgen. Jag har flera av mina favoritsysslor inplanerade för helgen. Storhandla mat i mitt eget tempo, träna, läsa, laga mat och kanske, kanske, kanske baka något :) Sååå skönt!

Ikväll blev det en enkel pasta till middag. Snabbt och bra när man kommer hem från jobb och träning! Med ett glas vin och lite gott bröd blev det en riktigt lyxig middag!

Jag har inget exakt recept på denna maträtt. Jag blandade spagettin med någon tesked av min egna pesto (som ni hittar recept på här!) och blandade bara ner följande godsaker:
halverade körbärstomater
strimlade soltorkade tomater
majskorn
skivad rödlök
avokado
salt och peppar

Mums, mums!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut