20 januari 2013

Stekt ryggbiff och sallad med getost och solrosfrön

Godkväll! Hoppas att ni alla har haft en härlig lördag. Det har jag! Jag har fått en massa bra saker gjorda, men ändå haft en otroligt mysig dag.

Matlagningen blev dock mycket enkel. Månadens projekt är att äta upp en del mat jag har i frysen och idag blev det därför stekt ryggbiff till middag. Till köttet gjorde jag en smarrig sallad, inspirationen till den kommer från en mycket god vän som ofta har solrosfrön i sina sallader :) Så gott med något lite knaprigt i, tycker jag!

Förutom solrosfrön innehöll salladen olika salladssorter, sugar snaps, körsbärstomater, sojabönor och getost med smak av honung.

Nej, nu är det godnatt för min del! Tänkte börja morgondagen med ett pass på gymmet så det är bäst att vara utvilad :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut