22 december 2014

Cake pops på mjuk pepparkaka och vit choklad

Vill ni baka nåt enkelt och skojigt? Testa dessa cake pops med juliga smaker! Efter att jag hade stansat ut hjärtan till den rostade mjuka pepparkakan fick jag en hel del kaka över och det kan man ju inte bara kasta bort, så då passade detta utmärkt!



200 g mjuk pepparkaka
100 g Philadelphiaost
100 g vit choklad
kokos, pärlsocker, strössel

Mosa sönder den mjuka pepparkakan i en skål. Blanda ner Philadelphiaost och rör om tills allt blandats. Forma små bollar av kakdegen och låt dem stå kallt ca 30 minuter. Smält chokladen. Tryck en grillpinne eller en tandpetare i varje boll och doppa dem i den smälta vita chokladen. Låt överflödig choklad rinna av och strö över kokos, pärlsocker eller strössel. Ställ sedan pinnarna i ett glas för att stelna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut