21 juni 2015

Midsommar hos oss!

En semestervecka har redan passerat. Men vilken vecka! Jag har varit supereffektiv här hemma. Har påbörjat "projekt storstädning" och har redan betat av massor av punkter på min långa att göra-lista :)

I helgen tog jag såklart paus för lite midsommarfirande. Vi njöt av en lugn midsommarafton med god mat och dryck. Till fördrink hade jag gjort en rabarberdrink. Superenkelt! Jag kokade rabarbersaft och blandade med ett torrt mousserande vin. Supergott! Till detta serverades smördegsknyten med ädelostfyllning, skivor av Manchego-ost med fikonmarmelad samt lite serranoskinka. Till middag blev det självklart grillat!


Jag återkommer med recept på rabarbersaft samt midsommaraftonens efterätt som går i samma tema :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut