7 oktober 2015

Världens sämsta bild och världens godaste pizza med chèvre, serrano och päron

Jag vet, det här är verkligen en helt urusel bild, men jag måste bara tipsa er om denna supergoda pizza. En av de godaste jag har ätit!

Vi körde på en färdig pizzadeg, de är faktiskt himla goda. Skippa tomatsås, bred istället ut ricottaost över pizzadegen. Smula över bitar av chèvre, strö över lite vanlig riven ost, fördela lite serranoskinka och tunt skivade päron över pizzan och sedan in i ugnen i 225 grader i 15-20 minuter. Rosta pinjenötter i en torr stekpanna och strö över pizzan vid servering. Ringla gärna över lite honung också. Såååå gott!

Puh, jag har jag jobbat hela dagen och hela kvällen och har nyss kommit hem. Det är sjukt mycket att göra just nu och jag är otroligt trött, så nu är det snart sovdags för min del. Längtar så mycket efter helg! Sov så gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut