23 juli 2017

Semester och grillmiddagar

Hej! Det är glest mellan gångerna nuförtiden, men nu kommer äntligen ett blogginlägg! Mer än halva min semester har passerat och jag har verkligen hunnit med massor. Semestern började med en resa till Florens och Pisa med syrran, svägerskan och kusinerna. Vi har även besökt familjen i Norrland, varit på en semstertripp till Stockholm, firat flera födelsedagar och haft besök av mammsen, Nu är det lite lugnare ett tag innan det är dags för nya äventyr igen. Den här veckan har vi varvat bad med mysiga eftermiddagar på vår altan. Det blir mycket kortspel, böcker, grillning och fika nu ;)

Idag blev det en klassisk grillmiddag med marinerat kött, ugnsrostad potatis och morötter i olika färger (det är alltså inte en bränd morot, utan en mörklila vacker sådan) och en svalkande tzatziki. Somriga smaker!


Min bästa marinad gör jag genom att blanda rapsolja, soja, vitlök, flytande honung, massor av örter från trädgårdem och massor av kryddor. Överdriv, det blir bara godare! Jag gillar Santa Marias kryddkvarnar som heter "Chicken & steak", "Chili explosion" och Bbq & grill. Rekommenderas varmt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut