31 juli 2011

Quesadillas på grillen!

Nu är jag tillbaks efter en veckas härlig semester med besök hos familjen i Norrland! Jag har ätit en massa god mat som det kommer en del inlägg om längre fram :)

Idag tänkte jag tipsa om en maträtt som vi ofta gör, nämligen quesadillas, stekta tortillabröd fyllda med ost och eventuellt någon annan fyllning. Den här gången innehöll våra quesadillas tomater, avokado, rödlök, salami och mozzarella, men m
an kan ju såklart fylla dem med vad man vill.

Oftast lägger jag bara ett tortillabröd i en torr stekpanna och fördelar ut de ingredienser jag vill fylla quesadillan med och till sist lägger jag över ett tortillabröd som lock och trycker till. Ett tips är att försöka ha lite ost både i botten och på toppen så att bröden fastnar. Just dessa bröd la vi dock direkt på grillen och det gick också jättebra! Vi serverade bröden med grillade skivor av färsk ananas och en guacamole. Det blev riktigt smarrigt! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut