17 augusti 2011

Dagens middag - pasta med kabanoss!

Dagens middag blev efter önskemål från min man en pastasås med kabanoss-korv. Jag brukar göra något liknande och det brukar bli en väldigt god sås som tar smak av den kryddiga korven!Middagen blev väldigt god och maken blev nöjd! Dessutom älskar jag att äta pasta i mina nya finfina pastatallrikar som jag har fått av min kära svägerska i födelsedagspresent :)

Till 4 portioner:
225 g kabanoss
1 vitlöksklyfta
1 röd lök
1 paprika
1 dl majs
2 dl crème fraîche
1 tsk sambal oelek
salt, peppar
parmesanost att riva över

Skär korven i små bitar. Hacka vitlöken fint. Skär rödlöken och paprikan i ganska stora grova bitar. Stek korv, lök och paprika tillsammans i några minuter. Tillsätt sedan majsen och låt steka med en kort stund. Rör ner crème fraîche och sambal oelek. Låt puttra i några minuter och smaka av med salt och peppar. Servera med pasta och riv gärna över lite parmesanost. Smaklig måltid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut