9 november 2011

Couscoussallad med röd pesto

Oj, vilken sen onsdagskväll det blev! Ikväll har jag varit hemma hos min svägerska och slappat och haft trevligt. Så trevligt att jag kom hem alldeles för sent :) När vi ses lagar vi ofta mat och tittar på tv eller film och bara snackar om allt möjligt och vi har det alltid så mysigt! Ikväll blev jag bjuden på en supergod sallad med bland annat couscous smaksatt med röd pesto. Couscousen blev så mycket roligare och smakade så gott! Den idén kommer jag definitivt att sno :)Det här hade vi i vår sallad:
1 portion couscous
ca 2 msk röd pesto
ca 4 soltorkade tomater i olja
1 avokado
1 bit fetost
paprika
körsbärstomater
machesallad
cashewnötter, gärna saltade

Koka couscousen enligt anvisningar på förpackning. Rör ner peston i couscousen. Skär de soltorkade tomaterna i bitar och blanda ner dem också i couscousen. Servera couscousen tillsammans med grönsaker och fetaost. Strö över några cashewnötter vid serveringen.

Mycket gott! Tack kära svägerska!

1 kommentar:

  1. Tack för en, som alltid, mysig kväll. Kul att jag för en gångs skull kan ge dig lite mattips :)

    SvaraRadera

Skriv ut