4 februari 2012

Stekta kaneläpplen med frasiga havregryn och vaniljglass

Lördagen blev precis som jag hade tänkt mig! I morse var jag och en kompis på Friskis & Svettis dans-pass, det är verkligen hur kul som helst! En otroligt bra start på lördagen! Hela långa eftermiddagen har jag suttit med en näsan i en bok. Så mysigt! Det var så längesedan jag hade en sådan skön och slapp dag!

Kvällen har sedan bjudit på en god fläskfilé-rätt, som jag återkommer med mer information om, en film och just nu Melodifestival och glass med stekta äpplen. En mycket god och enkel efterrätt!Skär äpple i tunna skivor. Smält smör i en stekpanna och stek äppelskivor och några matskedar havregryn i  smöret, pudra över rikligt med kanel och lite socker. Stek tills äpplena har fått lite färg och blivit lite mjuka och havregrynen blivit lite frasiga. Servera med vaniljglass. Så smarrigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut