14 mars 2012

Korv- och grönsakspytt med halloumi

Hello onsdag! Idag har jag en en tolv timmars arbetsdag framför mig. Känns en aning tröttsamt, men också ganska välbehövligt. Jag har supermycket att göra på jobbet så det blir bra med en jobbkväll.

Hur som helst, här kommer veckans vardagsmat :) Jag köpte en korv med smak av ost och soltorkad tomat (Robertssons) som fick fräsa tillsammans med rödlök, röd paprika, färsk broccoli och squash. I en annan stekpanna stekte jag små bitar av halloumi som på slutet vändes ned med korven och grönsakerna. Superenkelt och snabbt och faktiskt väldigt gott!

Jag lovar att återkomma med recept på den goda middag som jag åt i måndags. Jag var själv hemma och passade på att njuta av en av mina favoriter, är det någon som kan gissa vad maten innehöll?


2 kommentarer:

Skriv ut