22 mars 2012

Quesadillas med rökt skinka och salami

Åh herregud, vilken jobbig vecka jag har haft. Jag åkte dit på en rejäl influensa med hög feber i flera dygn. Precis som jag befarade blev jag även tvungen att ställa in en hel massa utvecklingssamtal. Bra timing! Jag undrar hur jag ska få in dem i mitt schema nu... Det återstår att se...

Ja, som ni förstår har det inte blivit mycket till matlagning här på ett tag, men nu har jag återhämtat mig så nu ska det bli ändring på det. Om man som jag inte har så mycket energi till att laga mat kan man svänga ihop snabba quesadillas och en sallad. Så smarrigt!Quesadillas är en sådan bra "man tager vad man haver-rätt" och den här gången blev det en fyllning på bland annat salami och rökt skinka. Jag gjorde så här: Lägg ett tortillabröd i en torr stekpanna. Bre på tunt med tacossås, stö över riven mozzarella, strimlad rökt skinka och salami, hackad tomat och rödlök. Strö till sist på ytterligare lite riven mozzarella och lägg över ytterligare ett bröd. Stek på ganska svag värme tills det har blivit varmt och osten har smält. Vänd försiktigt på brödet och stek en kort stund på andra sidan. Servera med en sallad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut