23 mars 2012

Fredag och en kväll med kollegerna!

God morgon fredag! Solen strålar, fåglarna kvittrar, jag är tillbaka på jobbet och ikväll blir det ostprovning hos en av mina underbara kollegor! Vi ska alla köpa med oss en ostsort var. Ostens namn ska börja på samma bokstav som sitt eget namn. Lite klurigt, men en mycket rolig idé. Ska besöka ostbutiken i eftermiddag för lite hjälp :)

Idag bjuder jag på en aningens gammal bild. Så här såg det ut för någon vecka sedan hemma hos mig. Mina svärföräldrar hade lånat med sig sin son på ett äventyr och på grund av mitt jobb kunde jag tyvärr inte följa med dem. Men omtänksamma och gulliga som de är såg de till att jag skulle ha det bra ändå. Jag fick ett stort, fint paket med ostar, vin, frukt, marmelad och choklad. Mycket gott och mysigt! Tack!

På tallriken fanns en färsk chèvre rullad i aska, en taleggio, en gruyère och en körsbärsmarmelad. Mums! Chokladen var inte heller att leka med. Någon typ av nougatpralin som bara smälte i munnen. Mmmm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut