4 april 2012

Daimkakor!

Men oj vad tiden går fort när man är ledig och har mycket att göra! Jag har inte ens hunnit med att blogga :) I måndags var jag på jobbet hela dagen, betade av några utvecklingssamtal och jobbade ikapp lite. Igår tränade jag och sedan fick jag en jättehuvudvärk och blev tvungen att sova bort en del av eftermiddagen och kvällen... Idag är det storhandling, storstädning och fixande här hemma som står på schemat. Jag ska också försöka att klämma in lite bakning och förberedelser inför helgens besök. Delar av min familj kommer och firar påsk med oss och det ska bli så roligt!

Här kommer ett ett snabbt fikatips. Om man inte hinner eller vill baka så kan jag verkligen rekommendera dessa kakor. Jag brukar nästan aldrig köpa kakor, jag gillar att baka dem själv, men ibland lockas jag av nyheter i butiken och jag måste säga att dessa var supergoda!

Jag hoppas dock att jag ska hinna baka lite idag. Det kliar i fingrarna på mig :) Återkommer med vad det blev för godsaker senare! Ha en bra onsdag!

P.S. Då var det klart! Timrå spelar i elitserien även nästa år! Så skönt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut