12 maj 2012

Heja Sverige och riktigt god pizza!

Trots mitt måttliga intresse för hockey gör jag allt för att stödja laget. Eller nja, kanske inte riktigt, men i alla fall när det betyder att jag får köpa choklad :)

Jag hittade den här chokladen i butiken igår och självklart var jag tvungen att köpa den till min man som också älskar Marabous mjölkchoklad.

Vilken härlig dag jag har haft idag! Jag och svägerskan startade dagen med ett danspass på Friskis för att sedan spendera eftermiddagen på stan. Vi mötte upp mannen för en lunch på det nya stället Paolo's här i Örebro. Paolo's ligger i hörnet på Elite Stora hotellet och är ett italienskt café/restaurang. De hade allt från lyxiga pizzor, paninis och lasagner till italienska bakverk. Mycket mysigt ställe med väldigt god mat. Det är inte varje dag det händer, men idag slog jag faktiskt till på en pizza. Och pizzan var helt i min smak! Tunn botten och fyllning på mozzarella, getost, soltorkade tomater och pinjenötter. Min man åt pizzan på bilden, en pizza med mozzarella, parmaskinka, tomater och parmesan. Jag tjuvsmakade en bit och även den var väldigt smarrig. Dit kommer jag definitivt att gå tillbaka!

Jag lyckades även med konsten att inhandla tre sommarlinnen inför min resa till Frankrike och värmen. Kul med en liten upppdatering av garderoben! Tack kära svägerska för en härlig dag och för ditt smakråd!

2 kommentarer:

Skriv ut