11 maj 2012

Fredagskänsla och club sandwich med kyckling

Åh, vad skönt med fredag!!! Det har varit fullt upp i veckan och då är det extra skönt när helgen kommer! Det börjar dra ihop sig för betygssättning och då är det alltid mycket rättning. Till råga på allt har jag en hemtenta att skriva just nu. Nästa vecka är det dessutom dags för mig och min franskgrupp att dra till Frankrike i en vecka. Det kräver en hel del arbete och förberedelser, men det ska bli så kul!

Den här helgen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Egentligen skulle mamsen komma hit på besök, men hon blev krasslig och stannade hemma. Så tråkigt när man har sett fram emot något! Fredagskvällen har trots allt varit mycket bra. Mannen och jag tog en joggingtur och gjorde sedan i ordning varsin club sandwich med kyckling som intogs i soffan framför hockeyn. Jag är måttligt intresserad, men det går an när man kan surfa och blogga lite under matchen :)

Våra club sandwich bestod av formfranska, en sås på crème fraîche, majonnäs och dijonsenap, ost, grillad kyckling, bacon, sallad, tomat, rödlök och avokado. Så gott!

Ha en bra helg allihopa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut