3 maj 2012

Somrig sallad med jordgubbar

Det vackra vårvädret gör att jag känner mig väldigt sugen på lätt mat som sallader just nu. Ikväll efter en joggingtur blev det en snabb och somrig sallad till middag. Supergott!Min sallad innehöll blandade salladsblad, tomater, paprika, avokado, mozzarella med basilika och jordgubbar. Jag avslutade med att ringla lite över balsamico, strö över lite flingsalt och toppa med några basilikablad. Så fräscht!

Kvällen har jag spenderat i köket. I morgon ska vi språklärare ha planeringsdag hemma hos en kollega och vi har bestämt oss för att ha ett litet knytkalas. Mitt bidrag till lunchen blev en hederlig ost- och skinkpaj och en kaka till kaffet. Kakan ser mycket lovande ut måste jag säga. Jag har aldrig gjort den förut, så det ska bli spännande att smaka den :) Rapport kommer imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut