4 maj 2012

Fredagsdrink

Fredagkväll igen! Väldigt skönt med tre dagars arbetsvecka. Det är nästan så att man undrar hur man ska orka med fem dagar nästa vecka :)

Idag har vi haft planeringsdag hemma hos en kollega. Dagen var mycket produktiv och effektiv och det var väldigt trevligt att få byta miljö för en dag. Sådana här dagar ger alltid så mycket energi och inspiration, tycker jag. Det är inte så ofta man hinner reflektera över sitt arbete, för det mesta går allt bara i ett rasande tempo.

Efter en joggingtur och en dusch mötes jag av en fredagsdrink och en man som stod och lagade mat i köket. Det kallar jag fredagsmys! Jag är säker på att träningsexperterna inte tycker att det är särskilt bra att ta en drink efter att ha sprungit, men idag struntar jag faktiskt i det :)

Drinken bestod av ett fruktvin på persika, lite fruktsoda samt lite pressad lime för att få lite syrlighet. Jag återkommer med recept på mat och fika som har intagits under dagen!


2 kommentarer:

  1. Äsch strunta i träningsexperterna. Efter en joggingtur är man värd en drink :)

    SvaraRadera

Skriv ut