19 juni 2012

Det finns mycket att fira idag!

Idag finns det mycket att fira!!! Först och främst är det bröllopsdag! Ja, och då menar jag inte att Kronprinsessan Victoria och Daniel firar 2-årig bröllopsdag idag. Nej, jag och min älskade man gifte oss faktiskt ett år innan och firar alltså 3-årig bröllopsdag idag! Jag älskar dig gubben!

Dessutom måste jag bara berätta att min blogg har haft "all time high" vad gäller besökarantal och har på någon vecka klättrat från botten till plats 82 på matbloggstoppen. Kanske egentligen inte så bra statistik om man jämför sig med de stora matbloggarna, men för lilla mig är det enormt att ha över 400 besökare/dag på min blogg. Coolt! Tack till alla som läser och följer bloggen!

Har fått champagne av svärföräldrarna och blommor av min man, dagen till ära!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut