18 juni 2012

Systarna Eisenmans mingelmat - underbar kokbok!

Godkväll alla!
Hoppas er måndag har varit bra! Här har det varit väldigt lugnt. Jag var bjuden till en av mina fina kollegor idag, det hade varit trevligt, men känner mig inte som ett trevligt sällskap när jag mest nyser, hostar och snorar hela tiden så jag valde att stanna hemma. Nu väntar istället varma mackor och lite tv i min ensamhet. Inte fy skam det heller : )

Tänkte också försöka mig på att planera mat inför midsommarhelgen då vi får besök! Jag älskar att bara sitta och bläddra i kokböcker och bli inspirerad! Dessutom har jag en nykomling i min samling, Systrarna Eisenmans mingelmat. Den innehåller massor av smårätter, allt i olika teman som till exempel franskt, italienskt, asiatiskt, pajer, sallader, soppor och desserter. Mat helt i min smak och jättefina bilder! Rekommenderas varmt!


1 kommentar:

  1. Låter lovande inför midsommar :) Jag längtar verkligen!

    SvaraRadera

Skriv ut