16 juni 2012

Kohlswa herrgård med gänget och sommarlov!!!

Jag är precis hemkommen från en härlig vistelse på Kohlswa herrgård! Sista dagen på jobbet bestod av fina och inspirerande miljöer och omgivningar, bra föreläsare, god mat, partaj med bästa kollegorna och övernattning för de som ville. Idag har tävlingar och teambuilding-aktiviteter stått på schemat. Bättre sista dagar på jobbet kan man knappt få! Vi hade kanonväder igår och kunde sitta ute och njuta av lite bubbel i solskenet i flera timmar innan middagen på kvällen. Idag öste tyvärr regnet ner under våra utomhusaktiviteter, men det var riktigt roligt ändå och självklart vann mitt lag. Mycket viktigt :)

Det är så trevligt att få komma bort och umgås med kollegorna i en annan miljö än skolan. Energigivande och roligt. Och vad många fina samtal jag har haft med kollegor som jag knappt hinner prata med annars! Tack alla för en trevlig avslutning på skolåret!


Vi har blivit bjudna på mycket god mat under dessa två dagar. Det har varit frukost, lunchbuffé, fika och en finare middag igår kväll. Gårdagens middag var väldigt trevlig. Förrätten bestod av en klassisk Toast Skagen. Den smakade precis som den ska göra. Gott! Till varmrätt serverades kalvfilé, vitlöksfräst aubergine och tomat, potatisbakelse och en rödvinssås. Mycket goda smaker! Den stora besvikelsen var dock att det inte serverades någon dessert! Jag är en efterrättsperson utan dess like och vill absolut avsluta en fin middag med något sött. Åtminstone en chokladbit. Tur att en snäll kollega bjöd mig på lite choklad senare så att mitt chokladbehov kunde stillas :)  

Måste erkänna att jag känner mig lite sliten efter gårdagens partaj och på grund av en dum förkylning (hur kan man bli förkyld två gånger på en månad?!), så ikväll blir det någon enklare middag här hemma framför tv:n. Trevlig lördagkväll allihopa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut