4 juni 2012

Kycklingcannelloni och vårruset!

Åh, vilken trevlig helg jag har haft! Flera besök av nära och kära! Och så mycket gott vi har ätit :) Nästan tur att jag måste ut och röra mig lite ikväll :) Ikväll är det nämligen dags för Vårruset! Vi är några tjejer från jobbet som ska springa (eller nja, rätt benämning för min del är snarare jogga) så just nu sitter jag och laddar och försöker peppa mig själv till att genomföra detta trots regnet som bara öser ner...

Nu till helgens mat! Lördagens mat blev cannelloni med kyckling, bacon, spenat och champinjoner. Cannelloni är alltså pasta som man fyller och rullar ihop till rullar. Sedan brukar de gratineras i en sås så att de blir mjuka. Tyvärr gick min rulle sönder när jag skulle lägga upp den på tallriken och bilden blev inte så snygg, men jag lovar, det är supergott!!!

Klicka här för att komma till receptet (och för att se en bild på en cannelloni som inte är trasig)!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut