27 juni 2012

London!

Vilka härliga dagar vi har haft! Vi var bara där lördag-tisdag, men hann ändå med så himla mycket. Jag har varit i London en gång tidigare, men då var jag 15 år, så det var väldigt roligt att återse staden med vuxna ögon :) Det har blivit musikal, långa promenader, mycket sightseeing och en hel del shopping. Vi hade väldigt tur med vädret och därför blev det faktiskt inte ett enda museum :)

Vi har väl inte varit med om några superkulinariska upplevleser, utan mest ätit på vanliga restauranger i turist-kvarter. Frukosten ingick inte på hotellet och vi valde att gå ut på stan att äta, istället för att köpa till det. Och det var rätt val! Usch, jag gillar inte de där engelska frukostarna... Nej, vi hittade istället ett mycket fräscht smörgåsställe som vi besökte varje morgon. Kedjan heter "Pret à Manger" och det kryllade av dem i London. Jättefräscha mackor med massor av olika fyllningar. Kan varmt rekommenderas! 

En eftermiddag åt vi pizza på en restaurang vid Themsen som heter Zizzi. Man kunde beställa en hel pizza eller en halv med sallad till. Perfekt till mig, som aldrig vill äta en hel själv :) Jag åt en vegetarisk pizza med grillad paprika, aubergine, squash, oliver och getost på. Så god! 


Och naturligtvis fanns det ju en hel del mysiga pubar, så en och annan öl var ju ett måste :)

Nu bär det av till till Coop för att fylla på kylskåp och skafferi. Ikväll blir det födelsedagsmiddag och fika, min man fyller nämligen år idag! Grattis!!!

2 kommentarer:

  1. Åh, jag ska själv åka dit om ett par veckor! Även gå på musikal vilket ska bli galet kul :)

    http://bakasockerfritt.blogg.se/

    SvaraRadera

Skriv ut