27 juni 2012

Londoninköp...

När jag är ute och reser blir det ofta något i matväg medhandlat hem. Jag bara älskar att gå och titta i mataffärer när jag är utomlands, särskilt på godis och kakor. Det är så roligt att titta på varor som vi inte har hemma... Ja, jag vet, jag är lite knäpp :)

Några fina och goda saker följa med hem även från denna resa. En supersöt kakburk med Londonmotiv (plus för att kakorna i den faktiskt var supergoda!), två teburkar med te i och en hel massa olika chokladkakor. Det lär dröja innan mitt chokladlager är slut nu :)

2 kommentarer:

  1. Usch vad smaskigt med engelsk choklad! Elaka granne... ;) /A

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, du kan gärna komma över och smaka lite om du vill! Du ser ju att jag har så att det räcker och blir över ;)

      Radera

Skriv ut