20 juni 2012

Varma mackor med chèvre och valnötter och salami och brie

God kväll!
Äntligen har vi fått lite härligt sommarväder! Hoppas verkligen att det håller i sig för vilket bra humör man blir på! Idag bestämde jag mig för att trotsa förkylningen och göra lite roliga saker. Jag har besökt flera blomaffärer och både inhandlat och planterat sommarblommor, örter och tomatplantor. Härligt! Det är helt underbart att ha tillgång till färska örter i trädgården!

Det har dock inte blivit mycket till matlagning de senaste dagarna. På eftermiddagen idag cyklade jag in till stan och mötte upp kära svägerskan. Det blev sallad, cider, jordgubbar, choklad och tjejsnack på en filt i solen i stadsparken. I flera timmar :) Lovely!

Det blev dock inga bilder på våra tjusiga köpe-sallader idag, så jag bjuder istället på en bild från gårdagens middag som bestod av två grillade mini-mackor och en sallad. Mackorna var himla goda måste jag säga! Jag använde mig av ciabattabröd och på den ena hade jag lite smulad chèvre-ost och valnötter och på den andra lite salami och brieost. Sedan körde jag dem en kortis i ugnen. Grill-läge och ca 200 grader tills osten har smält en aning. Så gott!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut