4 augusti 2012

Stockholmsbilder!

Godkväll! Tänkte bjuda på några matbilder från Stockholmsresan! Man kan lugnt säga att vi åt en hel del. Förutom en fantastiskt bra hotellfrukost på Nordic sea hotel, lyckades vi även fika, äta glass, dricka sangria och äta middag :)Vi åt på bland annat på en Tapasrestaurang som jag verkligen kan rekommendera. Vi njöt verkligen av varje tugga, så himla gott var det! Speciellt den grillade paprikan som var fylld med en getoströra och sparris. För att inte tala om alla goda ostar och charkuterier. Och sangrian! I love Tapas! Precis min typ av mat! Restaurangen heter Sangria Tapas bar och ligger på Sankt Eriksgatan.

Vi lyckades dessutom äta två mål mat på Vapiano. Både pizza och pasta :) Ni är säkert många som redan känner till stället, jag hade dock aldrig varit där. Tur att min kära svägerska tog med mig, för herregud vilken god pasta vi åt! Så god att jag har försökt att efterapa den ikväll till middag :) Återkommer med recept på min egen variant imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut