21 augusti 2012

Varma bär med vit choklad

Godkväll! Ja, tyvärr har det inte blivit mycket bloggande de senaste dagarna. Vardagen är tillbaka och det känns som om jag jobbar dygnets alla vakna timmar och då blir det helt enkelt inte tid över för någon spännande matlagning... Men ah, vad jag längtar efter att laga mat nu! Eller baka något! Åh, det kliar i fingrarna :) Men, men... Imorgon kväll är det dags för läsårets första föräldramöte och på torsdag är det träning som gäller, så kvällssmörgåsarna får väl duga i ett par dagar till :)

Om man, som jag, har ont om tid, men ändå vill svänga ihop en snabb och enkel efterrätt kan jag rekommendera varma bär med smält vit choklad. Så gott till en kula glass! Det är bara att lägga valfria bär i en ugnsform, riva choklad över och gratinera tills bären är varma och chokladen har smält! Gott!

Nehej, nu är det sängen som gäller här, måste orka med mina långa arbetsdag imorgon! Sov så gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut