5 oktober 2012

Flygande Jakob. Åtminstone nästan...

Det blir då inte mycket matlagning gjord här på vardagarna. Det är så mycket att göra hela tiden... Jag  skyller på renovering, rättning och träning, men min kvällströtthet har nog ett finger med i spelet också. Somnar innan jag ens hinner tänka på att blogga :)

Ikväll har jag varit på Friskis och Svettis danspass. Det är bara sååå roligt! Man blir på galet bra helghumör :) Fredagskvällen blir dock lite sen och kvällens middag fick komma från en låda i frysen. Nämligen en Flygande Jakob som vi åt förra fredagen. Eller nja... nästan Flygande Jakob åtminstone. Ingen av oss gillar banan i mat, så den skippar vi gärna. Resten av ingredienserna är otroligt goda tillsammans. Det salta i baconet och jordnötterna tillsammans med det lite söta i chilisåsen.

För mitt recept, klicka här!

Nu är det snart dags att sova... Tråkigt, men imorgon är det dags för seminarie på högskolan i Västerås igen. Riktigt tråkigt och segt... Som vanligt är jag otroligt glad att jag har mitt sällskap :)

Sov så gott allihopa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut