27 november 2012

Fransk chokladtårta och gräddig glass med daim och jordnötssmör

Jag kan helt enkelt inte få nog av choklad och chokladkakor :) När min mamma var här för någon vecka sedan bakade jag denna chokladkaka. Väldigt gott!
Receptet kommer från Leila och jag har bakat den förr. Jag måste nog erkänna att även om den blev supergod nu, så blev den nog ännu bättre sist jag gjorde den, Lite kladdigare och mer krämig. Så med andra ord, grädda inte kakan för länge :) Klicka här för att komma till receptet! 

Bäst av allt var nog glassen vi åt till kakan. En hemgjord glass som går superduperenkelt att göra. Kan nog inte bli enklare. Dessutom galet god! Omdömet av gästerna var att jag skulle kunna tillverka glassen för försäljning :) Klicka här för att komma till receptet!

3 kommentarer:

  1. åh så gott de ser ut,älskar oxå choklad och den ser livsfarlig ut.åh glass är ett måste när ja äter choklad kaka och nåt mastigt

    SvaraRadera
  2. Åhå, hjälp! Det där kan jag ta till lunch nu :D

    SvaraRadera

Skriv ut