26 januari 2013

Supergod mat och supergod choklad!

Planen för kvällen var att gå på födelsedagspartaj hemma hos en kollega och vän. För min del blev planerna ändrade, känner mig så seg och hängig, så istället har jag tröstat mig med lite bra tv, god mat och god choklad. Och några trevliga telefonsamtal :)

Marabous "Dark chocolate and almond" var en riktig höjdare om ni frågar mig. Den blev jag bjuden på hemma hos svägerskan förra veckan. Så god att jag blev tvungen att köpa en alldeles egen och kväll fick det bli några bitar i soffan! Mycket gott!

Kvällens middag blev en fläskfilégratäng med salami, purjolök och ädelost. Riktigt, riktigt smarrigt! Tråkigt nog blev bilderna så fruktansvärt dåliga att de inte är värda att visa upp... Men klicka här för att komma till ett snarlikt recept. I kvällens gratäng ersatte jag dock paprika med purjolök och åt ugnsstekt potatis till. Very nice! Kan rekommenderas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut