14 juni 2013

Äntligen semester!

Åh hjälp, nu var det verkligen evigheter sedan jag bloggade! Så här lång tid har jag aldrig varit borta från bloggen. Det känns jättetråkigt att ha kommit ifrån min älskade blogg så mycket som jag har gjort, men jag har verkligen inte haft tid och ork. Att kunna blogga innebär inte bara att hinna med att laga spännande mat eller att baka en fin kaka, det innebär också att ta bilder, redigera dem och att skriva text och det tar lång tid. De senaste veckorna har varit några av de mest stressiga och hektiska jag har varit med om. Jag har jobbat med rättning och betygsättning samtidigt som jag har skrivit på en hemtenta. Som grädde på moset var jag tvungen att vara färdig drygt en vecka tidigare än övriga lärare med betygssättning eftersom jag skulle åka till Frankrike med en av mina franskgrupper.

Efter en underbar, men intensiv vistelse i Paris och Avignon har jag nu varit hemma i en vecka och har bland annat hunnit med bal, bokklubb, skolavslutning och en tvådagars utflykt med jobbet. Väldigt roligt, men känner mig rätt sliten och trött. Men nu, nu har jag äntligen fått semester och har sju, nästan helt oplanerade och tomma, veckor framför mig. Helt otrolig känsla! Och jag kan nog lova att det kommer bli en hel del matlagning, bakning och bloggande framöver!

Innan jag går och lägger mig och vaknar upp till min första semesterdag tänkte jag tipsa er som ska ut och resa i sommar om att spana lite i chokladhyllorna i mataffärerna. Oj, vad mycket spännande det fanns i Frankrike som inte finns här hemma. Jag älskar Lindts choklad och hittade massor av sorter som jag aldrig har sett tidigare.Det ska ju vara i Frankrike man hittar en choklad med smak av crêpe :) Jag tyckte det var tokroligt när jag såg den. Jag vet inte om jag tycker att den smakar så mycket pannkaka direkt, men en liten liten ton anar man allt. Coolt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut