24 juni 2013

Plockmat, ostbricka och champagne på vår bröllopsdag

Idag har varit en extremt lugn och skön dag hemma hos mig. Var ut på en liten joggingtur, såg en film mitt på blanka dagen, bakade lite. Underbara sommarlov!

Förra veckan firade jag och maken fyra-årig bröllopsdag och dagen till ära passade jag på att duka upp med smaskig plockmat och en ostbricka. Sååå gott! Här kommer några bilder på den vackra och goda maten!

Champagne som vi har fått av fina svärföräldrarna!
Brushetta med ricotta, tomat, rödlök och basilika.

Brushetta med färskost och vitlöksfrästa champinjoner.


Härlig ostbricka från Örebro ost. Osten längst fram var en nyhet för mig. Minismå getostrullar som kallas bûchettes de chèvre. Ny favorit!!! Och förresten, måste bara tipsa om marmeladen i bakgrunden. Icas päronmarmelad. Fantastiskt god till ost då den inte tar över för mycket smakmässigt.
Lomo är en spansk lufttorkad fläskfilé som vi åt vid flera tillfgällen på vår bröllopsresa. Svindyr, men ett par skivor var på bröllopsdagen är vi värda :)


 
Nu är det vardagsmat som gäller i några dagar innan mannen fyller år på torsdag. Då kanske vi slår till på något lyxigt igen :)

1 kommentar:

  1. Grattis på bröllopsdagen i efterskott och grattis till mannen i förskott. Visst är det gott med plockmat. Jag är rätt dålig på plock själv
    Kram

    SvaraRadera

Skriv ut