12 december 2013

Dammsugare och en liten fika-besvikelse

Jag fortsätter att kämpa på med rättning och betygssättning. Det känns som ett evighetsgöra... Högarna tar aldrig slut. 

När man jobbar så här hårt, måste man få ta en fikapaus då och då :) Jag älskar dammsugare och de senaste gångerna jag har handlat på Ica Maxi har jag spanat in deras maffiga bakverk. Sist jag var där föll jag så slutligen för frestelsen och köpte med mig en av dessa stora punschrullar, en chokladbiskvi och en hallongrotta. Men vilken besvikelse! Torr, tråkig och knappt någon chokladsmak på dammsugaren. Brukar de inte vara mörka inuti? Den här var ljus och smakade i stort sett ingen choklad alls. Hallongrottan var mjukseg och inte sådär mör som mina brukar vara. Nä, jag förstår inte varför jag köper fikabröd när jag alltid kommer fram till samma sak: Det här hade jag kunnat göra bättre själv! Under jullovet blir det egna dammsugare, det är ett som är säkert! Klicka här för ett bra och enkelt recept på dammsugare! 


1 kommentar:

  1. Emilia älskar dammsugare!
    Så man kanske ska prova ditt recept något :-)
    Kram J

    SvaraRadera

Skriv ut