5 januari 2014

Frukost med familjen!!!

Jag är nyligen hemkommen från en supermysig, men väldigt intensiv, långhelg hos mina nära och kära i Norrland. Jag är helt slut, men ändå full av härlig energi :)

Innan det var dags att bege oss hemåt idag åkte vi till syrran för en sista måltid tillsammans för denna gång. Att samlas för att äta frukost eller brunch tillsammans är verkligen underskattat! Supermysigt!

Vi mumsade på bröd, ostar, marmelader, skinka, gravad lax, ägg, yoghurt med granola, smoothie, juice, grönsaker, frukt och brownies.  Jag kan meddela att jag stod mig hela resan från Timrå till Örebro utan att bli hungrig :)

1 kommentar:

  1. Supertrevligt att vi hann ses på en fika och surr :-)
    Nu väntar vi bara på samtal med glada nyheter. Detta kommer bli ett bra år.
    Kram J

    SvaraRadera

Skriv ut