31 augusti 2014

Sallad med nötpanerad chèvre och serranoskinka

Usch, vilken trist och seg söndag... Det är svårt att hitta på något med en opererad fot och även om jag älskar att läsa och att kolla på tv börjar det bli ganska långtråkigt. Bara sex veckor kvar nu...

Jag har i alla fall försökt att förgylla helgen med lite extra god mat och ja, ni vet väl vad jag väljer att äta om jag får bestämma? Getost såklart! I fredags gjorde jag denna sallad med getost panerad i cashewnötter. Jättegott!


1 rulle chèvre
ca 40 g cashewnötter
1 ägg
sallad, valfria grönsaker
serranoskinka

Mixa eller finhacka cashewnötterna. Skär osten i cm-tjocka skivor. Doppa osten i uppvisat ägg och vänd sedan i nötsmulorna. Stek osten i lite olja tills den har fått fin färg och känns lite mjuk inuti. Servera med sallad, valfria grönsaker och lufttorkad skinka! Jag gjorde även en basilikadressing som jag serverade till. Mums! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut