26 augusti 2014

Sallad med varmrökt lax och ägg

Nu blir det mer nyttig mat och mindre kakor på bloggen ett tag framöver! De otroligt härliga semesterveckorna har tyvärr satt tråkiga spår runt midjan. När man är tokig i mat och kakor är det svårt att bli av med de där extrakilona, som orörlig efter en operation är det ännu svårare, men jag har gett mig tusan på att de ska bort! För någon vecka sedan antog jag dessutom en utmaning, jag ska testa att drastiskt sänka kolhydratintaget för att se vad som händer med min kropp. Många vittnar ju om att detta är en lyckad metod och det tvivlar jag egentligen inte på, men jag saknar redan mitt älskade bröd :)

Gårdagens middag bestod av sallad, avokado, keso, ägghalvor med hemgjord majonnäs samt varmrökt lax. Supergott!2 kommentarer:

  1. Jag rekommenderar 5:2 så kan du fortsätta att äta bröd. Jag har själv gått ned 12 kg visserligen började jag i höstas men man behöver ju inte jäkta. Lycka till. Hälsningar Ewa Nilsson

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, den metoden verkar fungera för många också. Jag tycker dock att det låter superjobbigt att äta endast 500 kcal under en hel dag... Just nu tycker jag också att det är lite spännande att se hur min kropp reagerar på att inte äta så mycket kolhydrater. Jag hoppas bland annat att bli av med mitt sötsug :)

      Radera

Skriv ut