9 september 2014

Lunchmacka med ägg- och baconröra!

Här kommer ett tips på en god och otroligt mättande lunch! Och nej, det är inget vanligt bröd med massa kolhydrater :) Jag testade nämligen att baka kesobrödet från bloggen 56kilo.se. Det blir ju aldrig riktigt samma konsistens utan vetemjölet, men det här smakade riktigt bra! Det kommer jag att göra igen!

Brödet toppades sedan med en god och enkel röra på bacon och ägg samt lite sallad och paprika. Jag gjorde röran på samma sätt som jag brukar göra när jag gör tonfiskröra, men bytte ut tonfisk mot bacon. Jättegott!



Till 3 portioner:
1 paket bacon
3 ägg
1 liten bit purjolök
1 dl crème fraîche
0,5 dl majonnäs
1 tsk dijonsenap
salt, peppar

Klipp baconet i småbitar och stek i en stekpanna, låt sedan rinna av på ett hushållspapper. Koka äggen och skölj dem tills de är kalla. Hacka äggen i små bitar. Blanda ihop crème fraîche, majonnäs, senap och smaka av med salt och peppar. Vänd till sist ner ägghack och bacon. Servera på en sallad eller en en bit bröd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut