2 december 2014

Första advent och pepparkaksbak

Äntligen december och adventstider! Jag älskar den här månaden! Hemtrevligt och mysigt med stjärnor i fönstren, levande ljus och tomtar överallt, mycket bak och stök i köket, lussekatter, pepparkakor, julgodis, glöggmys, julbord, julfirande och nyårsfirande med nära och kära. Och i år får jag dela allt detta med min underbara lilla tjej! Det är så härligt!

I helgen har vi bakat pepparkakor och gjort ett inte så vackert pepparkakshus :) Supermysigt! Jag kan verkligen rekommendera att "limma" ihop pepparkakshus med vanlig kristyrsmet istället för smält socker. Det är lätt att bränna sig på det heta sockret samtidigt som det stelnar och blir svårarbetat snabbt. Detta var ett mycket smidigare sätt!

Vi fuskade och köpte en byggsats på Ikea, riktigt smidigt och roligt!Jag köpte några nya pepparkaksformar i år, tyckte att snöflingorna var så fina!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut