2 mars 2015

Chiapudding på kokosmjölk!

Nej, nu är det dags för en uppryckning! Dags för lite nyttig och fräsch mat ett tag framöver! Jag har arbetat upp ett galet sötsug på sistone som jag måste försöka bli av med. Dessutom är jag så otroligt trött och energilös hela tiden. Min förhoppning är att mat med mindre mjöl och socker ska hjälpa mig en bit på vägen. Jag hoppas självklart också på att kunna komma igång med träningen igen efter förkylning och hosta.

Först ut denna vecka får bli en nyttig och näringsrik frukost. Jag är förmodligen den sista i bloggvärlden att skriva om den omåttligt populära chiapuddingen, men den är absolut värd ett inlägg även här :) Jag har testat några gånger nu och jag har lärt mig en sak, det blir absolut godast på kokosmjölk. Väldigt krämig och med god smak av kokos! Jag serverar gärna chiapuddingen med lite bär eller frukt. Gott med något syrligt till den krämiga kokosen.

Till två portioner:
2 dl kokosmjölk
2 msk chiafrön
ev. en knivsudd vaniljpulver

Blanda ihop och häll upp i fina glas eller skålar. Låt stå i kylskåpet över natten. Servera med bär eller frukt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut