2 februari 2016

Cannelloni med ricotta, getost och basilika

God kväll!
Trött bloggerska idag. Jag är snorig, hostig och hängig. Typiskt... Trodde ett tag att jag skulle klara mig undan förkylningen, men icke. Jag ska snart gå och lägga mig, så att jag är utvilad inför en lång dag på jobbet imorgon, men först kommer ett tips på en superenkel och god pastarätt som jag gjorde för ett tag sedan. Jag har inte ens ett recept, så enkel är den att göra :) Köp färska lasagneplattor, bred lite ricotta på varje platta. Smula över lite (eller ganska mycket) getost och lägg över några basilikablad. Rulla ihop till rullar och lägg i en ugnsform. Häll över en béchamelsås eller ostsås (om man vill göra det enkelt för sig så kan man köpa en färdig). Kör i ugnen på 175 grader tills lasagneplattorna känns mjuka. Servera med sallad, honung och lite rostade valnötter. Såååå himla smarrigt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut