31 juli 2017

Supergod pizza med getost, päron och valnötter

Igår kväll cyklade jag över till svägerskan för en tjejkväll. God mat, gott att dricka, efterrätt och film. En perfekt kväll! Svägerskan är en lika stor getost-älskare som jag, så ofta när vi ses blir det någon maträtt som innehåller just getost. Igår gjorde vi pizza. Åh, vad gott det blev! Jag måste nog göra exakt samma snart igen :)



Vi körde på färdig pizzabotten. Så himla smidigt! Denna pizzadeg hette Trattoria och var en nyhet för mig, Den var rund och tunn och blev inte alls sådär panpizza-aktig som andra färdiga pizzadegar lätt blir. Rekommenderas verkligen!

På vår pizza hade vi ricottaost, riven mozzarella, getost i små bitar, valnötter, tunna skivor av päron och lite fruktkött av en citron. Låter kanske konstigt med citron, men det blir en sjukt god kombo med getosten! När pizzan var klar toppades den med ruccola och honung. Bästa pizzan på länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut