15 september 2011

Burgare med blue cheese-dressing!

När vi äter hamburgare brukar vi oftast äta dem med vanliga hamburgerbröd, eller friscobröden som är så grymt goda, vanlig hamburgerdressing, ost, gul lök och kanske en stekt baconskiva. Och det är ju så gott! Men, visst är det kul att inte alltid göra samma sak till middag? Jag älskar att variera mig och göra saker bara lite annorlunda än sist... Häromdagen hade vi bestämt oss för att äta hamburgare till middag. Slutresultatet blev kanske inte exakt vad min man hade förväntat sig, men kommentaren blev ändå: "Åh, det här var ju grymt gott!"

Hamburgarna gjorde jag på vanlig nötfärs och salt och peppar bara. Ädelostkrämen består av mosad ädelost med ett par matskedar crème fraîche, till den konsistens och smak man är nöjd med. Hamburgarna serverade jag sedan med grönsaker och lök på nybakat ciabattabröd. Kan ju inte bli enklare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut