17 september 2011

En dag på stan

Vilken härlig dag jag har haft idag! Här i Örebro är det kanonfint höstväder, solen skiner och luften är frisk och härlig. Jag och min man har spenderat dagen på stan. Vi har strosat omkring och tittat och uträttat en massa ärenden. Lunchen intogs på Bara Vara som både är mysigt och har jättefina sallader och mackor!

Jag åt en sallad med quinoa, parmaskinka, parmesan, fikon och diverse grönsaker. Det var jättegott! Till skillnad från många andra lunchställen bestod salladen inte bara av isbergssallad. Det syns inte på bilden, men det fanns både rädisor, morötter, ärtskidor och annat smått och gott i salladen!

Vi kunde inte heller hålla oss borta från alla fina bakverk de har, så till efterrätt delade maken och jag på en Rocky road-brownie med grädde. Sååå smarrigt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut