23 oktober 2011

Helg i Karlstad!

Vilken helg vi har haft! Vi har varit på en hotell-weekend i Karlstad och bara njutit, uppgraderat garderoben, strosat omkring, slappat på hotellrummet, ätit och haft det bra. Det känns dock som jag har gått upp fem kilo :) Hotellet vi bodde på, Elite Stadshotellet, hade en superduperbra frukostbuffé. Det fanns allt det vanliga, men också det lilla extra såsom lufttorkad skinka, god lagrad ost, brieost, croissanter med och utan syltfyllning, annat fikabröd, färsk frukt, torkad frukt, pannkakor, nutella, Brämhults juicer och smoothies.På fredagkväll åt jag en av de godaste hamburgarna jag ätit ute. Den serverades på ett supergott ciabattaliknande bröd med en dressing på cheddar, bacon, äpple och rödlök. Mums! Ska ni till Karlstad och är sugen på hamburgare rekommenderar jag verkligen Tempel. Tyvärr var det väldigt mörkt därinne så några bra bilder blev det inte...

På lördagen blev det lite "finare mat". Hängmörad Amerikansk biff med rödvinsreduktion, béarnaise, pommes frites samt friterad rödlök och vårlök intogs på restaurang Blå. Mycket trevlig miljö och bra service. Älskar när man får en liten aptitretare före maten och när personalen presenterar maten på ett proffsigt sätt. Det behövs så lite! Vi drack ett supergott dessertvin och delade på en crème brûlée till efterrätt och det räckte gott och väl. Som ni ser var den väldigt lång :)
Åter till vardagen. Nu får det lov och bli lite mindre sötsaker och lite nyttigare mat här ett tag, för lite längre fram i höst ska det bli ytterligare en lyxig hotelhelg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv ut