27 mars 2012

Pasta med kräftstjärtar och spenat

Kvällens middag blev en mycket god pasta med kräftstjärtar och spenat. Ett tips från min svägerska som lagade något liknande för ett tag sedan. Fräscht och gott! Min man gav maträtten högsta betyg och det är alltid kul :) Dessutom var det en väldigt snabb och bra maträtt som gick på ca 15 minuter att laga ihop.

Nej, nu är det dags att sova. Ska till jobbet tidigt imorgon för att förbereda för några utvecklingssamtal!
Godnatt!

Till 3-4 portioner
150 g spenat
1 vitlöksklyfta
40 g soltorkade tomater
1 burk kräftstjärtar i lag (170 g)
salt, svartpeppar, ev. lite citron
2,5 dl crème fraîche

Fräs spenat och vitlök i lite olja. Strimla de soltorkade tomaterna och tillsätt dem i stekpannan. Koka pastan under tiden du gör detta. Låt kräftstjärtarna rinna av och tillsätt dem till spenatfräset. Salta och peppra och smaksätt eventuellt med några droppar citron. Vänd ner crème fraîche och låt såsen puttra någon minut. Servera med nykokt pasta.

1 kommentar:

  1. Supergott - Lägg till chiliflakes så blir det ännu bättre (tycker vi :) )

    SvaraRadera

Skriv ut