17 mars 2012

Sallad med bacon och brödkrutonger

Usch, har varit vaken till och från hela natten och haft feber och ont i kroppen. Idag är febern borta, men har ont i halsen och huvudet. Det var längesedan jag längtat så mycket efter en härlig helg och så går man och blir sjuk... Typiskt! Bara jag är frisk till veckan när jag ska ha utvecklingssamtal. Det skulle vara en aning jobbigt att ställa in 27 samtal och försöka boka in dem på någon annan tid. Går bara inte! Bäst jag vilar upp mig i helgen...

Jag hade tänkt att laga en smarrig lördagsmiddag ikväll, men vi får se hur det blir med det... Kanske att det blir någon form av snabbmat istället. I veckan åt vi en riktigt somrig sallad med avokado, melon, fetaost, bacon och brödkrutonger på grovt surdegsbröd. Väldigt fräscht och gott!


2 kommentarer:

Skriv ut