26 april 2012

Japp Hazelnut

Åh så skönt, nu är huset städat och imorgon väntar fredagsmys med plockmat och vin framför tv:n. Att helgen är fyra dagar istället för två gör det inte sämre direkt! Nu ska jag snart krypa ner i sängen så att jag är pigg imorgon kväll. Normalt sett brukar jag börja smygblunda halvvägs in i Let's dance :)

Innan jag går och lägger mig tänkte jag tipsa om ännu en nyhet i chokladhyllan, nämligen Japp med hasselnötter. Jag fick smaka den hemma hos svägerskan häromdagen och jag måste säga att jag blev positivt överaskad. Jag är inget Japp-fan i vanliga fall, men de stora bitarna av hasselnötter höjde verkligen denna choklad ett snäpp.
Testa!
2 kommentarer:

  1. Finns i en hurtslåda nära dig! :-) Kram och hoppas ni får en mysig helg/ Jess

    SvaraRadera
  2. Tack gulliga du! Hoppas att ni kryar på er snart!
    Ha en bra helg ni också, kram!

    SvaraRadera

Skriv ut